Näiden sääntöjen lukeminen ja hyväksyminen ovat edellytys kampanjaan osallistumiselle. Kampanjan toteuttaa Kauneushoitola Mandarine Oy (jäljempänä ”kampanjan järjestäjä”).

  1. Kampanjaan voi osallistua kuka tahansa. Kampanjaan osallistuminen ei edellytä minkään tuotteen tai palvelun ostamista.
  2. Kukin henkilö voi osallistua kampanjaan vain kerran. Saman henkilön useammat osallistumiset poistetaan. Osallistujan tulee ilmoittaa kaikki osallistumislomakkeessa pyydetyt pakolliset tiedot.
  3. Kampanjan suorittaa kampanjan järjestäjä, tai kampanjan järjestäjän yhteistyökumppani. Kampanjan järjestäjä vastaa kaikista kampanjaan liittyvistä kuluista.
  4. Kampanjan etuja, tai palkintoja ei voi muuttaa rahaksi. Eduista tai palkinnoista ei myöskään palauteta rahaa.  Kampanjan järjestäjä pidättää oikeuden vaihtaa ilmoitetut palkinnot ja edut toisiin vastaavan arvoiseen.
  5. Kampanjan järjestäjä varaa oikeuden muuttaa sääntöjä tai tarvittaessa keskeyttää kampanja perustelluista syistä. Kampanjan järjestäjä pidättää oikeuden poistaa sääntöjen vastainen kampanjaan osallistuminen ilman erillistä selitystä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee kampanjan järjestäjä.
  6. Kampanjan järjestäjä ei vastaa mahdollisista kampanjaan vaikuttavista teknisistä ongelmista tai muista olosuhteista.
  7. Kampanjan järjestäjän työntekijät eivät voi osallistua kampanjaan.
  8. Näiden sääntöjen lukeminen ja hyväksyminen ovat edellytys kampanjaan osallistumiselle.